Το εστιατόριο «Γιαλός»

Από το 2007 προσφέρουμε στους πελάτες μας, αυτό που πραγματικά ζητούν από ένα εστιατόριο. Τίμιο, καθαρό και φρέσκο φαγητό!

Καθημερινά φροντίζουμε να προμηθευόμαστε φρέσκα λαχανικά, τοπικά ψάρια και διαλεχτά κρέατα. Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία τόσο στην ποιότητα όσο και στην εξυπηρέτησή διαμορφώνοντας τον χώρο μας κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με την παρέα σας ή την οικογένεια σας.

Πέρα από τους άνετους χώρους, έχουμε διαμορφώσει, ειδικό παιδότοπο στον κήπο μας, για να μπορούν οι μικροί μας φίλοι να περνούν ευχάριστα, όσο εσείς θα απολαμβάνεται το γεύμα ή το δείπνο σας. Μην χάσετε, τις Ελληνικές και Ιταλικές βραδιές καθώς και τις βραδιές τζαζ μουσικής.  Μπορείτε να μας βρείτε εύκολα, αφού είμαστε στην αρχή της παραλίας του χωριού και διαθέτουμε μεγάλο παρκινγκ ώστε κατά τις ημέρες αιχμής να μην έχετε πρόβλημα με το παρκάρισμα.

Το περιβάλλον είναι κατάλληλο τόσο για ένα ρομαντικό γεύμα ή δείπνο όσο και για μια οικογενειακή συνάντηση ή μια μεγάλη παρέα που σας επισκέφτηκε και θέλετε να την εντυπωσιάσετε. Ακόμη, ο χώρος μπορεί να διατεθεί για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στην περίπτωση δε, που θέλετε κάποια ειδική παραγγελία (ψάρια κτλ), έχετε την δυνατότητα με ένα τηλέφωνο να μας ενημερώσετε ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο στην παρέα σας.

  Ο γιαλός ανοίγει τις πόρτες του για φέτος στις 29 Απριλίου  και θα σας περιμένει μέχρι τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

Μπορείτε να απολαύσετε την κουζίνα μας  καθημερινά από τις 11:30 μέχρι τις 00:30 ενώ οι βραδιές με ζωντανή μουσική ξεκινούν στις 21:00!!

logo gialos mavro