Οδηγίες παραλίας

Για την καλύτερη και την πιο αποτελεσματική λειτουργία της παραλίας, έχουν «θεσπιστεί» κάποιοι κανόνες από το προσωπικό του καταστήματος και από του δημόσιους φορείς!!

Οι τετράποδοι φίλοι μας είναι ευπρόσδεκτοι στο κατάστημα μας,  αρκεί να συνοδεύονται απο τους γονείς τους με τα λουράκια τους, προς αποφυγήν δυσάρεστων καταστάσεων!! Θα παρακαλούσαμε επίσης τους γονείς τους να είναι προσεκτικοί με τις ακαθαρσίες τους γιατί δυστυχώς ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί η τουαλέτα για τα αγαπημένα μας ζωάκια

Παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας τη δυνατότητα να έχουν δωρεάν ξαπλώστρες, με την προϋπόθεση ότι η κατανάλωση θα γίνεται από το μαγαζί. Έτσι, δεν επιτρέπεται η κατοχή δικών σας προϊόντων(τροφίμων-ροφημάτων), για το λόγο ότι το  fiki, μπορεί να σας προσφέρει ό,τι χρειαστείτε. Σε αντίθετη περίπτωση, το κατάστημα έχει το δικαίωμα να παύσει την παροχή της δωρεάν ξαπλώστρες! Πρέπει να τονιστεί και το γεγονός ότι ακολουθείτε τέτοια πολιτική για φορολογικούς λόγους!

Επίσης, έχετε τη δυναντότητα να κάνετε κράτηση ξαπλώστρας χωρίς επιπλέον χρέωση με την προϋπόθεση να παρεβρεθείτε στο fiki!!Δεν γίνεται ηλεκτρονική κράτηση!

Το fiki beach bar, προσφέρει επίσης δωρεάν ξαπλώστρες για τους πελάτες των παρακάτω ξενοδοχείων!! Επιπλέον, με την ένδειξη της εκπτωτικής κάρτας εξασφαλίζουν έκπτωση 10% στο γεύμα τους  στο εστιατόριο μας «Γιαλός».

logo alia   atrioum                       loho anna