Γνωρίστε μας

Θάλασσα, καλός καφές, καλά κοκτέιλς και chill out μουσική…

Τέσσερα στοιχεία ενωμένα σ’ έναν χώρο. Μπαίνοντας στο πευκοχώρι, στην παραλία θα συναντήσεις το fiki beach bar. Το beach bar το οποίο συνδυάζει την χαλάρωση, την ποιότητα και την ομορφιά. Κατάλληλο για  όλες τις ηλικιές… απο μικρό και απο τρελό μέχρι μεγάλο γνωστικό!!! Το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπροστά και πίσω απο την μπάρα, είναι έτοιμο να σας κάνει να μην θέλετε να εγκαταλείψετε το μέρος αυτό.

Ξεκινώντας τη μέρα με έναν απο τους καλύτερους καφέδες, φτιαγμένο με το μεράκι των barista μας, συνεχίζετε με μια παγωμένη μπύρα και κλείνει η βραδυά με τα απόλυτα καλοκαιρινά κοκτέιλς…Τη θέση του ήλιου παίρνει το φεγγάρι και οι φλόγες των κεριών.

Σχεδόν κάθε βράδυ έχει τη δική του  ταυτότητα εδώ στο fiki beach-bar. Επίσης, στο μενού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σνακς για να ικανοποιήσουν την μεσημεριανή λιγούρα.

Παρ” όλα αυτά, το μενού του εστιατορίου είναι διαθέσιμο να το απολαύσετε και στην παραλία. Ο αρμονικός συνδυαμός αυτών των πραγμάτων,

θα σας αφήσει την πιο γλυκιά ανάμνηση από τις καλοκαιρινές σας διακοπές.  Διαφορετική ατμόσφαιρα απο όλη την υπόλοιπη μέρα, θυμίζει κάποιο άλλο τοπίο.

Το fiki beach bar θα σας περιμένει από την 1η Μαϊου μέχρι τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη για να απολαύσουμε το φετινό καλοκαίρι!

Από τις 09:00 μέχρι και τις 03:00 το fiki beach bar παραμένει ανοιχτό με διαθέσιμες όλες τις υπηρεσίες του

(εκτός από την κουζίνα του εστιατορίου η οποία δεν είναι διαθέσιμη από τις 00:30).

Οι βραδιές με ζωντανή μουσική ξεκινούν στις 21:00 μέχρι και τη 01:00!

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail από την καρτέλα «Επικοινωνία» ή να μας καλέσετε στο 2374 062498!